Alle bezorgopties op een rijtje - Klantenservice

Bezorgopties

Alle bezorgopties op een rijtje

Tijdens het afrekenen worden de voor jou beschikbare bezorgopties automatisch weergegeven. Voor alle bezorgopties geldt vóór 23.45 uur besteld, morgen in huis. Dit geldt niet op feestdagen; bestellingen worden dan niet bezorgd of verstuurd. De verzending vindt dan de eerst volgende werkdag plaats. Hieronder staan alle opties op een rijtje.

Bezorgoptie Bezorging* Kosten
Verzending zonder Track&Trace De volgende dag Gratis** (of €3,95)
Verzending met Track&Trace De volgende dag €3,95** (of €5,95)
Afhalen in Waspik Af te halen ná e-mail bevestiging tussen 9:00 - 18:00 uur Gratis
PostNL PakjeGemak (alleen NL) De volgende dag €3,95** (of €5,95)
Same-day delivery (alleen NL) Vandaag, mits vóór 12.00 uur besteld (alleen op werkdagen) €9,95** (of €14,95)

* Geen levering op maan-, zon- en (de dag na) feestdagen. ** Bij besteding vanaf €19,95, anders een toeslag.

Verzending zonder Track&Trace

Dit is onze gratis bezorgoptie. Je bestelling wordt keurig in een kartonnen brievenbuspakje verpakt en je ontvangt deze de eerst volgende dag al in je brievenbus (uitgezonderd zondag).

Verzending met Track&Trace

Indien je je pakje wilt volgen, kies je voor verzending met Track&Trace. Ook deze bestelling ontvang je in je brievenbus. Voor deze service rekenen wij slechts €3,95.

Afhalen

Notebookcaddy biedt de mogelijkheid voor het afhalen in ons magazijn in Waspik (Zuid-Holland). Zodra wij de betaling ontvangen hebben, gaan wij je bestelling inpakken. Zodra deze klaar ligt om af te halen, ontvang je van ons een e-mail. Let op: heb je deze mail niet gehad, dan kun je dus je bestelling nog niet afhalen!
Lees meer over afhalen

PostNL PakjeGemak

Ophalen bij een PostNL punt bij je in de buurt? Kies voor PostNL PakjeGemak. Ook voor deze service betaal je een klein beetje extra: €3,95.

Same-day delivery

Vandaag je bestelling nog in huis? Dat kan! Kies dan op werkdagen voor Same-day delivery. Bestel en betaal vóór 12 uur en je hebt vandaag je bestelling nog in huis voor maar €9,95.